«

»

Jun
14

Potrdilo o Lektoriranju Magistrske Naloge

Vsak študent, ki se odloči za lektoriranje magistrske naloge v našem podjetju prejme brezplačno potrdilo olektoriranju in po potrebi tudi fotokopijo diplomske naloge lektorja. Slednje zahteva vedno več fakultet, ki so spoznale, da njihovi študenti v dobri veri naročijo lektoriranje pri neustreznih izvajalcih in tako plačajo storitev, ki pa ni kakovostno opravljena.

Kdo lahko lektorira magistrske naloge je jasno.

To mora biti diplomiran slovenist ali profesor slovenščine z zaključeno ustrezno izobrazbo.

Potrdilo o lektoriranju je edino jamstvo, ki ga imate, da je lektor, ki je vašo magistrsko nalogo lektoriral, ustrezno izobražen. V našem podjetju lahko lektorirajo samo lektorji, ki imajo končano ustrezno izobrazbo.

Potrdilo o lektoriranju je v večini primerov sestavljeno z imenom in priimkom ter nazivom lektorja. Ni pa pomembno kje je ta lektor zaposlen in ali Lektorska Agencija dosega zahtevane standarde ali ne. V nekaterih agencijah lektoriranje opravljajo študenti, ki ne morejo izdati potrdila. Lastniki agencij to rešujejo tako, da imajo enega lektorja z ustrezno izobrazbo, ki izdaja potrdila kar vse povpreko. Ta praksa ima lahko za posledico slabo lektorirano magistrsko nalogo in potrdilo, ki dokazuje da bi morala biti naloga lektorirana brezhibno.

Lektoriranje Magistrske Naloge zaupajte strokovni agenciji, ki vam omogoča izdelavo celotne Magistrske Nalgoge na enem mestu. Če želite preveriti ceno lektoriranja lahko to storite s pomočjo spletnega obrazca, elektronske pošte in telefona.

Zahtevajte nezavezujočo ponudbo za lektoriranje magistrske naloge ter se prepričajte da smo cenovno ugodni in kakovostni. Za vse študente smo pripravili storitve, ki jih z eno besedo imenujemo magistrska naloga na ključ.