«

»

Jun
11

Potek Naročila Magistrske Naloge

Spletna Lektorska Agencija vam omogoča, da lektoriranje magistrske naloge naročite in opravite kar od doma.

Preprosto izpolnite spletni obrazec, nam pošljite elektronsko sporočilo ali pa nas preprosto pokličite in poslali vam bomo informativno nezavezujočo ponudbo.
Po prejetju ponudbe pa morate, če jo želite potrditi, le-to sporočiti v povratnem elektronskem naslovu.
Takoj ko prejmemo potrditev ponudbe pričnemo z delom in vam tako v dogovorjenem roku vrnemo dve verzije magistrske naloge:

  • Lektorirana magistrska naloga z vidnimi popravki in
  • Lektorirana magistrska naloga s sprejetimi popravki.

V času, ko lektoriramo vašo magistrsko nalogo pa lahko, če še nimate prevedenega povzetka, poskrbimo tudi za to. Čas prevajanja povzetka je bistveno krajši od časa lektoriranja, kar pomeni da vam lahko obe storitvi opravimo vzporedno in vam tako prihranimo mnogo časa.

Bodoči Magistri pozor!

Če ste se skozi pisanje naoge uspešno prebili in ste zadovoljni z lektoriranjem in prevajanjem povzetka imamo za vas pripravljene super ugodne cene tiskanja in vezave magistrskih nalog. Preverite Cenik Vezave Magistrskih Nalog ali pa zahtevajte nezavezujočo ponudbo, ki jo lahko z enim povratnim elektronskim sporočilom potrdite in zadeva steče do dogovorjenega roka pa prejmete vezane magistrske naloge.

Kako je s plačilom magistrske naloge?

V primeru, da ste naročili samo lektoriranje magistrske naloge je potrebno storitev poravnati v času pred dogovorjenim rokom vračila lektoriranega gradiva. Plačilo lahko opravite preko elektronske banke ali pa na poštah in bankah.

Dodatna vprašanja?

V primeru, da imate vprašanje, na katerega odgovora na spletni strani niste našli, nas lahko kontaktirate preko spletnega obrazca, elektronske pošte ali po telefonu. Naši prodajalci vam bodo z veseljem pomagali in odgovorili na vsa vprašanja.