«

»

Jun
14

Plačilo Magistrske Naloge

Kdaj je potrebno poravnati lektoriranje?

Plačilo storitve lektoriranja se mora opraviti pred dogovorjenim rokom za vračilo lektorirane naloge. Razen, če ste poleg lektoriranja naročili tudi tiskanje in/ali vezavo magistrske naloge, saj lahko v takem primeru poravnate znesek ob prevzemu ali dostavi vezanih nalog. Prevzem in neposredno plačilo je možno opraviti v naših poslovalnicah.

Ali lahko plačam na podlagi ponudbe?

Seveda lahko poravnate znesek na podlagi ponudbe saj se le-ta med lektoriranjem ne spreminja. Če smo pri izdelavi predračuna imeli točne podatke potem smo izdelali točno ponudbo, ki jo, ko poravnate znesek spremenimo v račun in vam ga pošljemo.

Kdaj prejmem račun?

Račun prejmete po opravljenem plačilu. Vse fizične stranke prejmete račun v elektronski obliki in na izrecno željo tudi po navadni pošti. Pravnim osebam pošljemo originalni račun po pošti. V primeru, da ste poleg lektoriranja naročili tudi tiskanje in vezavo magistrske naloge pa prejemete originalni račun skupaj z nalogami.

Kako je z potrdilom?

Potrdilo o lektoriranju magistrske naloge prejmete skupaj z lektorirano nalogo. V primeru, da je potrdilo del vaše naloge in mora biti izpolnjen, ga bo lektor z veseljem izpolnil. Na nekaterih fakultetah zadošča račun ali kopija računa na drugih pa želijo v referatu celo fotokopijo diplome lektorja, kar pa nam tudi ne predstavlja težav saj imajo naši lektorji končano ustrezno izobrazbo in diplomo.

Naročite lektoriranje Magistrske naloge in se prepričajte, da je kakovost dosegljiva po ugodnih cenah. Izkoristite celovito ponudbo in poleg lektoriranja magistrske naloge naročite še prevod povzetka, oblikovanje po navodilih fakultete ter tiskanje in vezava magistrskih nalog.