«

»

Jun
12

Lektoriranje Magistrske Naloge

Lektoriranje strokovnih besedil, kar magistrske naloge so, je zahtevno opravilo, ki ga lahko kakovostno opravi izključno usposobljen in izkušen lektor.

Potrdilo o Lektoriranju Magistrske Naloge

Lektor, ki bo lektoriral vašo magistrsko nalogo bo izpolnil potrdilo o lektoriranju, če bo to dokument v nalogi. V nasprotnem primeru, če želite potrdilo na posebnem obrazcu, nas obvestite in nam pošljite potrdilo, ki ga bo lektor izpolnil in poslal skupaj z nalogo.

Cene Lektoriranja Magistrske Naloge

Naj vas ne premamijo cene storitve, ki od povprečnih cen drastično odstopajo, saj praviloma v takih primerih lekturo opravlja neizkušen lektor, ki pa vse prevečkrat to delo opravlja celo brez ustrezne izobrazbe in teoretičnih znanj.

Naročilo Lektoriranja Magistrske Naloge

Izpolnite spodnji obrazec in zahtevajte informativni izračun za lektoriranje in/ali ostale storitve, ki so vključene v izdelavo magistrske naloge.

Obraz za Naročilo

Lektoriranje Magistrskih Nalog je primarni produkt v našem podjetju, saj smo ga od naših začetkov leta 2005 dodobra razvili in nadgradili.

Tako lahko v našem podjetju opravite celovito izdelavo magistrske naloge, ki poleg lektoriranja vključuje tudi Prevod povzetka magistrske naloge, oblikovanje magistrske po navodilih fakultete, poceni tiskanje in trdo vezavo magistrske naloge.