«

»

Jun
08

Kako poteka lektoriranje Magistrske Naloge

Lektoriranje magistrske naloge se prične v trenutku, ko boste preko elektronske pošte potrdili ponudbo, ki smo vam jo predhodno poslali. Čas izvedbe smo vam poslali skupaj z ponudbo, če vam ta čas ne ustreza oziroma želite lektorirano nalogo vrnjeno čimprej nam to sporočite.

Ko bo lektor zaključil z pregledom magistrske naloge, vam bomo poslali dve verzije po elektronski pošti. Ena verzija bo vsebovala vse vidne popravke, ki jih je lektor v nalogi naredil in druga verzija je tista, kjer so vsi popravki lektorja že sprejeti.
Prva verzija, z vidnimi popravki, služi za pregled avtorja. V fazi lektoriranja je namreč lahko prišlo do napačne rabe določene besede, imena, naziva …, ker pri lektoriranju velja, da je raba jezika nad slovnično pravilnostjo je potrebno v primeru, da smo vam popravili kakšen del naloge slovnično pravilno ne pa v slogu, ki se uporablja, le-to popraviti nazaj.
V primeru, da med branjem verzije z vidnimi popravki niste naletele na nič posebnega oziroma se z vsem strinjate je druga verzija pripravljena za pošiljanje k mentorju, oblikovanje, tiskanje in vezavo.

V primeru, da se v nadaljevanju, ko dobite zeleno luč na tehničnem pregledu, potrebujete tudi kakovosten tisk in vezavo svoje magistrske naloge nas kontaktirajte in poslali vam bomo ponudbo tudi za te dve storitve.
Za vse, ki zaključujete magistrski študij pa smo pripravili košarico popustov in ugodnosti, ki jih lahko koristite pri naročilu storitev in tako prihranite nekaj denarja.

Kaj si o našem podjetju mislijo naše stranke pa lahko preverite na uradni Facebook strani, ki je poleg informiranja potencialnih strank namenjena tudi komentiranju naših storitev. Zavedamo se, da je potrebno svoje storitve na dnevnem nivoju izboljševat zato smo se odločili, da bomo svoje stranke poslušali.

1 comment

  1. weduccund says:

    kar sem iskal, hvala

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>