«

»

Jun
24

E-študent – Študent Magister

Sodobne tehnologije vedno bolj vplivajo na življenje in tako tudi na študij. Podiplomski Študenti imajo tako na določenih višjih šolah možnost študija na daljavo s pomočjo e-tehnologij. Kljub sodobni tehnologiji podajanja snovi, teorije in primerov iz prakse pa je potrebno zaključek podiplomskega študija še vedno izdelati v obliki zaključne naloge.

Sodobne tehnologije pomagajo študentom uporabljati že znane ugotovitve, ki jih preko spleta danes delijo že vsi. Kljub veliki količini podatkov, ki so na spletu na voljo pa drži pravilo da so pametne informacije vedno bile in vedno bodo plačljive. Zato je pri preiskovanju medmrežja, s pomočjo iskalnikov kot so najdi.si ali pa google.com, potrebno upoštevati pravila iskanja.

Magistrska Naloga, ki jo izdela tako imenovani e-študent se v ničemer ne razlikuje od magistrske naloge navadnega študenta. Kljub e-študiju je potrebno magistrsko nalogo, ko je besedilo napisano, kakovostno lektorirati, prevesti povzetek, oblikovati, natisniti in zvezati. V našem podjetju se ukvarjamo z izdelavo magistrske naloge na ključ. To pomeni celovita rešitev za vse podiplomske študente.