«

»

Jun
11

Datoteka Za Lektoriranje Magistrske Naloge

Študenti na magistrskem študiju uporabljajo različne aplikacije, ki služijo za pisanje tekstov. Najbolj razširjene so aplikacije programa microsoft, openoffice, latex … s temi orodji in njihovimi datotekami praviloma ni težav pri lektoriranju. Vse kar se lahko zgodi, če ste svojo nalogo napisali v kakšni zelo stari verziji programov, da se kakšen odstavek, naslov, slika, tabela ali graf prestavi na naslednjo stran in je v takem primeru potrebno pri pregledu lektorirane naloge preveriti tudi obliko.

V primeru, da ste svojo nalogo pisali v katerem od ostalih programov pa  nam sporočite kateri program to je in bomo poskrbeli tudi za lektoriranje tovrstnih datotek.
Zaradi narave magistrskega študija so magistrske naloge praviloma bolj obsežne in lahko hitro dosežejo velikost večjo od 25 mb kolikor je omejitev pri pošiljanju po elektronski pošti. V primeru, da imate tako veliko nalogo, da jo v lektoriranje ne morete poslati po elektronski pošti nam sporočite in poslali vam bomo podatke za prenos datoteke na naš strežnik, kar enostavno storite z uporabniškim imenom in geslom, ki ga bomo poslali po elektronski pošti. Seveda, se lahko v primeru velike datoteke tudi osebno oglasite v eni izmed naših poslovalnic in nalogo prinesete na ključku, zgoščenki ali DVD ploščku.

Vračilo lektorirane magistrske naloge bo potekalo po enaki poti kot ste nam nalogo dostavili.

Vsi, ki se boste po končani lekturi odločili tudi za vezavo magistrske naloge  boste deležni posebnega popusta. Prav tako si lahko s tem ko postanete naš fan na facebook strani pridobite 5 % popust. Vsi popusti se obračunajo pri izdelavi informativne ponudbe, ki vam jo bomo poslali po elektronski pošti, če izpolnete obrazec ali nam povpraševanje posredujete preko telefona ali elektronske pošte.